Bli en bønnepartner!

Vi opplever en ny giv for bønnearbeidet i Norge. Og du kan være med!

 

Jesus har veldig tillit til sin menighet. Bare tenk på det: Han har gitt oss retten til å bruke hans navn og utøve autoritet på hans vegne. Men han var også veldig tydelig på hva som skal til før denne retten trår i kraft: Der to eller tre er samlet i hans navn, der er han midt i blant oss. Og det to eller tre av oss blir enige om å be om, det skal vi få. Vi var aldri ment å gjøre dette alene eller hver for oss. La oss samle kreftene og stå skulder ved skulder, så kommer vi til å se Guds ild bre seg i Norge ennå en gang! 

 

Det aller viktigste du kan gjøre, er naturligvis å be. Sett av tid hver dag, gå inn på lønnkammeret ditt og vær sammen med Herren. Da vil du oppleve at han begynner å lede deg inn i bønn for land og folk.

Men vil du være med å be sammen med oss, ønsker vi deg velkommen som bønnepartner!

 

 
Hva er en bønnepartner?

Som bønnepartner er du en vår aller nærmeste medarbeider. Vi trenger å vite at du er der sammen med oss og ber, både hjemme for deg selv og sammen med andre. Og vi trenger å vite at vi har noen der ute vi kan samarbeide med på ulike måter.

 

Som Bønnepartner får du:

  • Bladet Forbederen gratis hjem i din egen postkasse seks ganger i året

  • En oppmuntrende og inspirerende hilsen i innboksen din (hvis du har e-post)

  • Førstehånds informasjon om spennende ting som rører seg i Bønne-Norge

 

Vi ønsker å holde deg jevnlig informert og oppdatert om hva som skjer rundt om i landet, så vi kan be strategisk og med én røst. Meld deg på her, så skal vi sammen se Norge vende tilbake til Gud! Velkommen på laget! Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg i lang tid framover.

Bli en bønnepartner / Velkommen på laget! 

VIl du motta Forbederen, være med å be, og ellers få vite hva som skjer i Bønne-Norge?
Fyll inn skjemaet under, så holder vi kontakten!

     Når så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt åsyn og omvender seg fra sine onde veier, da vil jeg høre i himmelen og tilgi deres synd og lege deres land.

"

— 2 Krøn 7,14

© 2019 BØNN FOR ALLE/BØNNETJENESTEN FOR NORGE. 

  • w-facebook